Félbevágott pólójában pedig nem lehetett úgy integetni, hogy nem látszódjanak ki keblei.
Mióta Lady Gaga és Taylor Kinney szakított, az énekesnő látványosan sokat fogyott, pedig az elmúlt évben már így is több kilótól sikerült megszabadulnia. Persze ott még nem tartunk, hogy aggódni kellene az énekesnőért, esetleg csak kikandikáló bájaiért, melyekért a mostanában általa viselt ruhák okolhatóak.
A híresség láthatóan ismét a megbotránkoztató öltözeteket részesíti előnyben, mióta nem kell takargatnia pocakját és fenekét, örömmel teszi ki azt, amiért keményen megdolgozott az edzőteremben. Londonban például egy fekete topban és fekete forrónadrágban kapták lencsevégre, mely felső alulról, a nadrág pedig előröl és hátulról is szolgáltatott plusz látnivalót a járókelőknek. Egy ehhez hasonló összeállítást hozott össze a sztár előtte való nap is, csak az ezüst volt és még kevesebbet fedett.
Néhány alsónemű valóban többet takar, mint Gaga nadrágjai, de ha azt vesszük, pár éve milyen szettekkel borzolta a kedélyeket az énekesnő, egészen visszafogott a hétvégi választása. Minden csak nézőpont kérdése…