Az idei nyár utolsó nagy zúzása várható pontosan egy hét múlva, szombaton a budapesti Barba Negra Track színpadán: egyetlen idei fővárosi koncertjére érkezik a Tankcsapda.  
A debreceni bandát nem kell bemutatni senkinek, hiszen a Tankok folyamatosan dübörögnek, Lukács László és társai kitartóan koncerteznek országszerte - és természetesen külföldön is. S ahogy egy korábbi album címe mondja, úgy tűnik, a Tankok uralják, nemcsak a helyzetet, hanem a közönséget is: nem csökken a rajongók száma a koncerteken. Lukácsékkal kapcsolatos érdekesség, hogy a zenekar jubileumi évét feldolgozó dokumentumfilm, a Három rohadék rockcsempész - A huszonötödik év címet viselő, májusban jelent meg DVD-n. Ennek a lemeznek a kísérődala az Alföldi gyerek, amely máris belopta magát minden TCS-rajongó szívébe.

A Tankok szeptember 17-én a Barba Negra Track színpadán adják az egyetlen idei fővárosi koncertjüket, előzenekaruk a Magor lesz. Aki tehát nem akar kihagyni egy kiadós nyár végi tombolást, annak mindenképpen a Trackben a helye.