A 74 éves művésznőt máig megállítják az utcán, s szinte régi ismerősként köszöntik, hiszen hosszú éveken át játszotta a Barátok közt Magdi anyusát. Azóta persze számos darabban láthatta a nagyközönség, hiszen Zsóka megállás nélkül dolgozik.
– Jó néhány évet letagadhatna. Hogyan csinálja?

– Nagyon kedves! A jókedv a legfontosabb. Mivel van két nagyon jó orvos barátnőm, így félévente teljes laborvizsgálatot készíttetek, hiszen ebben a korban nem árt. Most kaptam meg a leleteket, és minden a legnagyobb rendben. Vigyázok magamra, és jól érzem magam a bőrömben, ez a titkom!

Pihen eleget, volt nyaralni?

– Természetesen voltam Örvényesen, az mindig feltölt, valamint ahogyan tavaly is, úgy most is egy ismerős házaspárral elmentünk egy hétre Horvátországba. Vir szigetén voltunk, csodás volt, imádom a tengert! Illetve hirtelen ötlettől vezérelve egy ismerősömmel elmentünk Toszkánába autóval. Három nap alatt nyolc várost néztünk meg, fantasztikus volt.

Jelenleg min dolgozik?

– A futó darabok mellett most próbálom Moravetz Levente Örömlányok végnapjai című darabját, novemberben lesz a bemutatója Pécsett. Külön öröm, hogy végre Szőke Zoltán kollégámmal játszhatom egy színpadon. Zoltánnal nemcsak a Barátok közt miatt­ vagyunk jóban, hanem az édesanyám miatt is. Neki ő volt a „nagy szerelme”, még egy fotó is volt róla az éjjeliszekrényén, sőt Zoltán még a temetésére is eljött.