A színésznő itt most nem a nevető harmadik, de véleménye azért neki is van a sztárpár válásáról.
Jennifer Aniston botrányos válása után megtalálta az igazit, immáron boldog házasságban él Justin Theorux-szal és bár sokan azt hihetik, hogy exférjének válása boldogsággal, esetleg elégedettséggel tölti őt el, ez nem így van.

Szó nincs róla, hogy ő lenne a nevető harmadik, ennek ellenére az a meglátása, hogy Brad Pitt megint elunta magát. Exe és Angelina Jolie 12 évig alkottak egy párt és szerinte a hatgyermekes anyuka már nem vitt elég izgalmat a kapcsolatukba, ellaposodott az életük. Jen úgy véli, náluk is ezt történt, csak akkor Jolie jelentette neki az újdonságot.

“Ez számára maga a karma” – hangzott el egy közeli barátnőjével való beszélgetésben, melyről a Us Weekly magazin értesült először.

Mindeközben Brad őrjöng a dühtől, szerinte Angie a poklot szabadította el akkor, amikor meglepetésszerűen beadta a válási papírokat, arról nem is beszélve, hogy az általa említett marihuána és alkoholproblémái légből kapottak.

“Nagyon szomorú vagyok emiatt, de most a gyermekeim nyugalma a legfontosabb” – írta közleményében Pitt és arra kérte a sajtót, hogy tartsa magát távol gyermekeitől.
Mint korábban írtuk, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Az Oscar-díjas színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. “Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg” – fogalmazott Offer és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei – írta a portál.
A TMZ.com úgy tudja, nincs “harmadik személy”, aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka. Eközben azonban egy másik pletyka is szárnyra kapott, miszerint Brad viszonyt folytatott Marion Cotillarddal közös filmjük, az Szövetségesek forgatásán. A francia színésznő közeli ismerősei szerint teljesen kétségbeesett, amiért őt is belerángatták a sztárpár válásába és természetesen cáfolta ezt az értesülést.

Angelina a beadott papírok szerint meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát és arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson. Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.