Egy kétgyerekes apa meg akarta tréfálni a feleségét, ezért áruként feltette őt az eBayre - és elképesztő ajánlatokat kapott érte.
Nem új, használt, de még jó pár kilométer van benne -  hirdette feleségét autós stílusban Simon O'Kane.

A Yorkshire-i férfi azután tette fel feleségét az eBay-re, hogy munkából hazaérve fáradtnak és gyengének érezte magát, a felesége, Leandra viszont nem sajnálta őt, hanem "zsörtölődött" - írja a Daily Mail.

O'Kane a hirdetésbe többek között azt írta, hogy a felesége jól boldogul a konyhában, és az alakja is rendben van, de rossz tulajdonságai is vannak: néha nem lehet elhallgattatni, és egyes főztjei akár kórházba is juttathatják a fogyasztókat.

O'Kane első döbbenetét a felesége reakciója okozta - azt hitte, a nő azonnal megöli, miután megtudta, hogyan állt "bosszút" a férfi. A terapeutaként dolgozó nő szerint ugyanis a férfi még egy előnytelen fotót is tett az "autós hirdetés" mellé, és a munkahelyén mindenki rajta nevetett. De a házaspárt még jobban sokkolta, mikor megérkeztek az első ajánlatok: egy férfi ugyanis 23 és fél millió forintnak megfelelő összeget kínált a nőért! Egy másik felhasználó pedig egy öreg tevét adott volna Leandráért cserébe.

A férfi, bár megfontolta az ajánlatokat, végül úgy döntött: mégis csak megtartja feleségét.