Nincs egyszerű dolgod molettként az öltözködés terén, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező a teltebb hölgyeknek. Ennek ellenére az őszi időszakban is lehetsz divatos, bemutatjuk, hogy mit kell tenned érte! 
Lassan vége a nyárnak, és ismét jönnek a hűvösebb napok. Sok molett hölgy ebben az időszakban hatalmas ruhákba, vastag pulóverekbe rejtik el alakját, pedig akkor is lehetsz divatos, nőies és csinos, ha hidegebbek a napok, csupán néhány dologra kell odafigyelned.
 
Az egyik fontos szabály, hogy a szoknyát nem csupán nyáron viselheted, hiszen a hidegebb napokon, egy vastagabb harisnyával tökéletes választás. Harisnyák közül inkább a feketét válaszd, hiszen a segítségével optikailag karcsúsíthatod a lábaidat. Molettként sokkal egyszerűbb az alkatodhoz megfelelő szoknyát találni, mint nadrágot. A teltebb hölgyeknek leginkább az A-vonalú szoknyák állnak jól. A túlzottan mini szoknyákat mindenképp kerüld el, hiszen könnyedén előnytelen hatást érhetsz el velük, ráadásul kényelmetlenek is.
 
 
Felsők közül érdemes beszerezned egy tunikát, hiszen ez a molett nők egyik kedvenc ruhadarabja. Nagyon jól kombinálható darab, szinte bárhol megállja a helyét. Mivel a tunikák többsége csinos, ezért nem igazán nyúlhatsz mellé. Viselheted sportcipővel, de magassarkúval is rendkívül jó választás.
 
Ahogy közeleg az ősz, egyre inkább előkerülnek a kardigánok, kabátok is. Kabátok közül érdemes a karcsúsított fazonok között válogatnod, és a rövid fazonok is jó választásnak bizonyulnak.
Bátran viselhetsz mintás darabokat is, arra azonban mindenképp figyelj, hogy oda kerüljön a minta, amit szeretnél kiemelni magadon.
 
A boltok kínálata nem túl kedvező a molett hölgyeknek, ezért jött létre a Wannabee, ahol a molett hölgyek igényeit szem előtt tartva készülnek a nőies és csinos ruhadarabok. Tudj meg róla többet itt: Molett divat