Nap, mint nap több száz fiatalabb, koros, középkorú férfit pillant meg. És meg tudják lepni. Öltözködésükkel, viselkedésükkel, jólneveltségükkel és neveletlenségükkel. Úgy döntött leírja tanácsait, ami egyaránt szól a nőknek és a férfiaknak is.
1. Mi mossuk vasaljuk ruháitokat, nektek az a dolgotok, hogy felöltsétek, de ne kockás nadrághoz csíkos inget, se kockás inghez csíkos nyakkendőt!

Ja és este, ha leveszitek ne a lakás különböző pontjain dobáljátok szét. Csak annyit szeretnénk, hogy a szennyestartóban landoljanak a piszkos cuccok.

2. A finom vacsorát ha megdicséritek az jó, de ha segítetek a főzésben, az csillagos ötös.

3. Ne vegyétek el azt az örömünket, hogy egy jól nevelt férfit választottunk. Az esti sörötök után a jóleső böfögés hangerejétől ne remegjenek meg a falak.

4. Tartsátok sokra a mi munkánkat, hiszen mi büszkék vagyunk arra, milyen okos, dolgos és jó állású a kedvesünk.

5. Ne hidd, hogy nevelni akarunk, sőt dirigálni sem, amikor kérünk! Hiszen csak a segítségetekre van szükségünk, ha kiég az égő, ha nem indul be a mosógép, ha le kell vinni a szemetet.

6. Amikor jön kedvenc sorozatunk a tévében, akkor ti foglalkozzatok a gyerekkel vagy unokákkal, cserébe mi szépen csendben leszünk, ha focimeccset közvetítenek.

7. Örülünk ha megleptek minket, csak ne vágott virággal, ha mi a cserepeset szeretjük és ne csokival, ha éppen fogyókúrázunk.

8. Sose szóljátok le alakunkat, inkább biztassatok, ha diétázunk és tornázni akarunk.

+1 Az egyik legnagyobb vágyunk, hogy sose húzzatok a szandálhoz zoknit!