Az az elképzelés, hogy a marihuána megöli a rákos sejteket, úgy tűnik nem csak összeesküvés elmélet többé.
Amy Willis újságíró szerint az amerikai kormány létre kíván hozni egy weboldalt, amin tanácsokat adnak, hogyan érdemes használni a kannabiszt vagy annak olaját a rák ellen vagy annak megelőzésére.

Willis elmondta, hogy a weboldalra fel fog kerülni, hogy milyen formában érdemes fogyasztani a különböző kannabisz származékokat, például sütőipari termékek vagy gyógyteák formájában.

A hivatalos kormányzati oldalra fel fog kerülni mire fejt ki a szer jótékony hatást . Ezek például: a Gyulladásgátló hatás, fájdalomcsillapítás, a stressz enyhítésére, tumorellenes hatás, vírusellenes aktivitás és izomlazító hatás, sclerosis multiplex, és még sokan mások.


Az oldal külön figyelmet folytat annak, hogy a kanabisz milyen hatást fejt ki a tumorra a rákos sejtek elpusztítása érdekében.

Az oldalra a következő, az amerikai kormány által kiadott szöveg is felkerül:  Ha az egészsége és a daganatos megbetegedések arányának csökkenését fontos számára, akkor vegye fel a kapcsolatot a kormánnyal és tudjon meg többet a kannabisz jótékony hatásáról, ami egy természetes gyógynövény.- mondja Willis

Forrás: annonews.co