Baronits Gábor 80 kilométeres sebességgel csapódott versenyautójával a falnak. Édesanyja végignézte a brutális ütközést.
A színész június végén próbálta ki magát először, mint autóversenyző, a Suzuki kupán állt először rajthoz. Gábor nem fél a sebességtől, az autóversenyzést az egyik legbiztonságosabb sportnak tartja. Kiskora óta vonzódik az autókhoz.

Valószínűleg igaza van, de édesanyját, Ungár Anikót nem irigyeljük. Egyenes adásban nézte végig, hogy törik ripityára fia autója.


– Ezekben az autókban maximálisan szinten vannak a biztonsági eszközök. Az egész autó bukócsövezve van, illetve a bukósisak, a biztonsági öv mind úgy vannak kialakítva, hogy védelmet nyújtsanak egy ütközésnél -mondta a Borsnak Gábor, aki szerint a sebességet lehet élvezni, csak ésszel kell nyomni a gázt.

Ungár Anikónak meghűlt a vér az ereiben az ütközéskor, azt nem látta, hogy Gábor élve kiszállt a kocsiból.

– Az előző napi versenyen ott voltam, az rendben lezajlott. Másnap azonban csak neten tudtam nézni. Iszonyú érzés volt látni az ütközést, és ahogy később daruval felemelik az autót. Ráadásul közben a versenyt mutatták, nem láthattam hogy kiszáll-e a fiam a kocsiból. Szerencsére Gábor nem sérült meg. Tudom, hogy tud vigyázni magára, és soha nem tiltanám el a hobbijaitól, inkább amiben tudom, támogatom – mondta a bűvésznő a napilapnak.