Elképesztő a német igazságszolgáltatás! Szabadon engedték a német hatóságok a magyar nőt megerőszakoló eritreai migránsokat.
Mühlhausenben három eritreai menekült szombat hajnalban egy magyar származású nőt erőszakolt meg.

Harko Krieg főügyész elmondta, hogy a bűncselekmény szombatra virradóra történt a Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál.

Thomas Soszynski, a helyi rendőrség szóvivője a Thüringer Allgemeine megkeresésére annyit mondott: a hatóságok felkutatták az elkövetőket és még vasárnap őrizetbe vették őket.

A főügyész közölte, hogy mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar nőt. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek ellenük.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást.

Az elkövetőket ma szabadon engedték. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a feltételezett tetteseket a törvény értelmében, szabadon kellett engedniük.

A miskolci nő takarítóként dolgozott Németországban a barátja is Mühlhausenben lakik.

Forrás: MTI