Az ajtó alatt csúsztatták be egy megszégyenítő levéllel együtt.
Valami egészen megdöbbentő dolog történt egy Charlotte nevű angol nővel. A helyszín: egy békés kisváros, az időpont: két nappal ezelőtt. Nem 50 éve és nem is a közelkeleten történt. Charlotte anyukája kiteregettee a tiszta ruhát a kertben a szárítókötélre - mindennapi dolog. Az viszont koránt sem mindennapi, hogy pár óra múlva az egyik csipkés bugyiját az ajtóra akasztva, egy undorító levél kíséretében találta. A szomszéd egyszerűen átment a kertjükbe és levette a fehérneműt, pusztán azért, hogy nemtetszését fejezze ki! Ezt írta:

"Teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen fehérneműt kitereget az általános iskolával szemben! Vannak ennek a közösségnek olyan tagjai, akik örömmel vennék, ha EZ eltűnne innen.

Köszönjük"

A képet feltöltő Charlotte érthetően nagyon ki van akadva. A szomszédnak volt képe átmenni a másik kertjébe, hozzányúlni valaki más legszemélyesebb ruhadarabjához és még be is szólt. A facebookra feltöltött kép óriási felháborodást váltott ki, sokan egyenesen azt javasolják: ezentúl csak ilyen és még szexibb ruhákat akasszanak ki.

Szerinted normális az ilyen szomszéd?