Pár hét és megszületik Liptai Claudia kisfia. A műsorvezető hatalmas pocakkal az utolsó időszakban is elképesztően jól bírja a munkát. Több ezren örülnek boldogságának, de azért sokan kritizálják és megszólják, hogy az utolsó pillanatokig is dolgozik várandósan.
Szinte nincs egy szabad, nyugodt napja és a nyáron sem pihent sokat. A híresztelésekkel ellentétben azonban kiderült, hogy nem veszélyeztetett terhes és a látszat ellenére nagyon is aggódó kismama. Minden lehetséges vizsgálatot elvégeztetett, hogy minden rendben van-e a magzattal. Most pedig közösségi oldalán elárulta, hogy egy hazánkban még újnak számító távfelügyeleten keresztül éjjel-nappal figyelik a kisbabáját.

- A várandósság felemelő, egyben felelősségteljes időszakában szerettem volna egy olyan szolgáltatást, ami felügyeli a kisbabám állapotát, hiszen a külvilágtól elzártan, az anyaméhben nincs lehetőség a baba számára a veszélyhelyzetek észlelésére orvosi segítség nélkül. A Magzatmentő Programban egy új, magyar, orvosi távfelügyeletet kapok, az otthoni tele-CTG-t használom. Nekem nagyon sokat segít, hogy nyugodtan alhassak, hisz tudtam, hogy a kisbabám napi szinten felügyelik. Csak ajánlani tudom minden kismamának!