Brad Pitt megtörte a csendet a válásával kapcsolatban. A színész szerint most a 6 gyermekük nyugalma a legfontosabb.
Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva 12 év együtt töltő idő után beadta a válási papírokat.

Az Oscar-díjas színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. "Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg" – fogalmazott Offer és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli.

A pár 6 gyermeket nevel, ebből 3 adoptált, Maddox, Zahara és Pax, három pedig a saját vérük, ők Shiloh, Knox és Vivienne.

Angelina szeretné, ha mind a 6 gyermekük felügyeleti joga őt illetné meg, de nem vonná meg Pitt-től a láthatást. A színésznő minden erejével azon van, hogy pszichésen lelkileg támogasssa a gyereket, ne sérüljenek a válásban.
Ebben férje is egyetért, Brad azt válaszolta, hogy jelenleg a hangsúly a gyerekeken van.

-Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt, de most a gyerekeim nyugalma a legfontosabb. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy vegyék ezt tekintetbe ebben a komoly kihívást jelentő időszakban, és tartsák magukat távol a gyermekeimtől- kérte Brad egy nyilatkozatában.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.