Az alábbi fotó többet mond minden szónál: a nyugati nők egy kevésbé biztonságos jövő elé néznek. Csak remélni lehet, hogy az európai férfiak minden törvényes és demokratikus lehetőséget megragadnak azért, hogy mindezt megállítsák. Az európai nem muzulmán nők fizikális és szexuális zaklatását nevezhetjük dzsihádnak. 
Természetesen a muzulmán támadók többsége “csupán” rosszul viselkedő férfi, néhányan kanosak, vagy a nőket könnyű prédának tekintik, akiktől lophatnak és akiket kirabolhatnak. Azonban, ami mindannyiukra egyaránt jellemző, hogy egy olyan kultúrában születtek és nevelkedtek, amely általában lenézi a nem muzulmánokat, különösen a nem muzulmán nőket. 

Akár vallási motivációból követik el ezeket a támadásokat, akár nem, mindannyian egy imperialista és nőgyűlölő vallás hatására cselekednek. És akár tudatosan teszik mindezt, akár nem, a hatás ugyanaz: az iszlámtól való félelmet terjesztik, és a nem muzulmánokat arra kényszerítik, hogy egyre jobban behódoljanak a saríának azáltal, hogy lesütik a tekintetüket a muzulmánok előtt, elkerülik a muzulmánok által uralt területeket, és eltakarják magukat azért, hogy elkerüljék a szexuális támadásokat. 

Lehet, hogy a muzulmán erőszakoló nem gondolja azt, hogy dzsihádot folytat, azonban valójában pontosan ez történik: az erőszakos muzulmán viselkedés az iszlám dominanciájához vezet és ahhoz, hogy a nem muzulmánok elfogadják a saríát.

2016-ban élünk, a történelem legfejlettebb társadalmában. Gazdagabbnak, szabadabbnak kellene lennünk, és nagyobb biztonságban kellene éreznünk magunkat, mint valaha. Azonban a politikusok felelőtlen bevándorlási politikája, az EU és az ENSZ által ránk erőltetett multikulturalizmus, és a tények média által történő tömeges elhallgatása miatt gyorsan haladunk vissza az időben, 622-be.

Az alap feltétele, hogy meg tudjuk fordítani ezt a folyamatot, a szólásszabadság, minden szabadság alapja. Védjük meg! Használjuk! Minden nap!

Nicolai Sennels, dán pszichológus