A 26 éves muszlim elkövetők az angliai Bradford központjában rabolták el 13 éves áldozatukat, akit egy hotelszobába vittek magukkal. Késsel vágták szét a fiatal lányon lévő farmernadrágot és szétszaggatták a ruháit, ezt követően felváltva erőszakolták, órákon keresztül.
Az eset még április 18-án történt, de ítélet, de csak most született a súlyos bűncselekményt elkövetők ügyében. Ismail Alit és Naheem Uddint bűnösnek találták nem erőszak bűntettében, de az emberrablás vádja alól felmentették őket.

A múlt hét végén született ítélet miatt fellebbezett mindkét muszlim pedofil bűnöző, egyikük azzal érvelt, hogy három gyermeke van és a menedékkérelemre váró, második feleségét ki fogják utasítani Angliából. Azt hazudták az esküdtszéknek, hogy a fiatal diáklány önként ment velük és vállalta az aktust. Ez a hazugság azonban gyorsan megdőlt, hiszen a lány sérüléseit akkor a kórházban rögzítették, ami kényszerítésre és ütésekre utalt.

Korábban nagy vihart kavart, hogy Rotherham városában muszlim pedofil bűnbandák és hálózatok hosszú éveken keresztül raboltak el és erőszakoltak meg fiatal angol lányokat. Tizenöt év alatt összesen 1400 fehér lány esett áldozatul a szexuális terrornak, sokan nem élték túl az afgán, szír és észak-afrikai bandák támadásait.

A Munkáspárt delegálta városvezetés pedig védte ezeket a bűnbandákat, nem engedte nyilvánosságra hozni a színesbőrűek bűncselekményeit. Helyettük azokat a fehér angolokat kezdték el üldözni, akik a felemelték szavukat a rotherhami pedofil hálózat ellen.

Az április 18-i bradfordi támadás aljasságát hangsúlyozza, hogy a két elvetemült nemi erőszakoló telefonjával több tucat fényképet készített a brutális gaztettről, melyeken jó kedvűen vigyorognak, nevetnek a félájult lány erőszakolása közben.

Nagy Zsuzsanna