Shane Tusuppal a Nemzeti Sport Online helyszíni tudósítója beszélgetett, az újságíró pedig arról kérdezte Katka edzőjét, nem nehezebb-e, amikor amerikai úszókkal kell versenyezniük.
“Nem tudom, miről beszél, én magyar vagyok! Nyilván sok amerikait ismerünk, normális a kapcsolatunk, bár az edzőikkel nem tartom már rendszeresen a kapcsolatot” – válaszolt Shane, aki ezzel még több magyar szívbe lopta be magát.

Hosszú Katinka férje hozzátette, azért tombol ennyire a medence partján, mert úgy gondolja, ha ezzel csak egyszer is erőt adhat feleségének a győzelemhez, már megérte. “Nevessenek ki, mondják azt, hogy egy marha vagyok, de ha egyszer tudok ezzel egy plusz lökést adni, az már jó. Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri” – mondta.

HOSSZÚ KATINKA

Rio 2016 - Hosszú Katinka világcsúccsal aranyérmes 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka 4:26.36 perces, hatalmas világcsúccsal nyert aranyérmet 400 méter vegyesen a riói olimpia úszóversenyeinek szombati nyitónapján. Hosszú pályafutása első ötkarikás érmét szerezte,...


Rio 2016 - Hosszú Katinka olimpiai bajnok 100 méter háton is

Hosszú Katinka a 400 méter vegyesen aratott diadala után a 100 méter hát hétfői fináléjában is aranyérmet nyert a riói olimpián. A Vasas...



Rio 2016 - Hosszú Katinka győzelmének nemzetközi sajtóvisszhangja

A nemzetközi sajtó Hosszú Katinka 400 méter vegyesen 4:26.36 perces világcsúccsal megnyert aranyérméről írva a magyar úszó csaknem öt másodperces előnyét, a több..