A rendőrség szerint egy sorozatgyilkos állhat a háttérben, a brutálisan megerőszakolt, majd kivégzett áldozatok ugyanis nagyon hasonlítanak egymásra. Mindegyikük fiatal és feltűnően csinos!
Kegyetlen gyilkos tartja rettegésben a futó nőket az Egyesült Államokban, miután néhány nap alatt két szörnyű emberölés is történt ugyanazon környéken – írta a Mirror.

Mindkét esetben egy fiatal nő volt az áldozat. Futás közben kapták el és brutálisan megerőszakoltak őket, majd végeztek velük. A 27 éves Vanessa vasárnap indult kocogni, közel anyja Massachusettsben található otthonához. Soha többé nem ért haza…

Élettelen testét a közeli erdőben találták meg, borzalmas állapotban.

Miután a gyilkos magáévá tette, kezét és lábát összeégette, majd végzett vele.

Néhány nappal korábban egy másik csinos nő halála rázta meg a környéket. A 30 éves Karina ráadásul a megszólalásig hasonlított Vanessára, arcvonásaik alapján akár testvérek is lehettek volna! Az ő megkínzott holttestét egy New York-i strandon találták meg.

Arccal lefelé hevert a homokban.


A két eset közötti vitathatatlan összefüggés után a rendőrök azt gyanítják, hogy egy sorozatgyilkos garázdálkodik a környéken, aki feltűnően csinos nőket szemel ki magának, hogy kiélje beteges vágyait.

“A nyomozás még tart, de természetesen a hatóságnak is feltűnt a két eset közötti összefüggés” – árulta el Peter Donald, a helyi rendőrség szóvivője.