Vlagyimir Putyin: “Úgy tűnik, hogy valaki ránk szeretne róni néhány új játékszabályt, szándékosan úgy alakítva azokat, hogy a kevés kiváltságos érdekeit szolgálja.”
Az Új Világrend ügynökei nemrégiben jelentős vereséget voltak kénytelenek elkönyvelni, amikor bejelentették, hogy Oroszország a Hamadi repülőtérre, Iránba telepítette bombázóit, hogy fokozza a támadóképességét a Daesh, az al-Nuszra Front és más radikális csoportok ellen, melyek pusztítást okoznak Szíriában. A nyugat nem lett boldog ettől a hírtől.

Fel sem lehet sorolni azokat az amerikai filmeket, melyekben a gazemberek és terroristák ne orosz vagy muszlim származásúak lennének, vagy volt valamilyen kapcsolatuk oroszokkal és muzulmánokkal. Csak néhány példa: Az elnök különgépe, Rambo, Vasember, Bosszúállók, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, stb.

És ha az oroszok és irániak mégsem gazemberek, akkor a hollywoodi producerek tesznek arról, hogy negatív fényben tüntessék fel őket. Miért nem készítettek egy filmet sem az izraeli terrorista tevékenységekről a Közel-Keleten? Mi a helyzet a USS Liberty 1967-es bombázásával, a King David Hotel felrobbantásával 1946-ban, az iráni tudósok meggyilkolásával 2012-ben? Talán a hollywoodi producerek azt akarják mondani nekünk, hogy nem tudnak ezekről a dolgokról?

Vagy miért nem mondják el az amerikai népnek, hogy Arnon Milchan hollywoodi producer izraeli kém volt vagy még most is az? Milchan nyíltan elismerte, hogy titokban segített Izraelnek nukleáris robbanófejek fejlesztésében, de Milchan, akinek a filmjei között van a “Harcosok klubja”, a “Ha ölni kell”, “A visszatérő” és a “Micsoda nő!”, a “12 év rabszolgaság” és a közelgő “Assassin’s Creed”, még mindig szabadon mászkál, és kérkedik azzal, amit tett. Senki sem kéri a letartóztatását!

“Tudja, milyen volt volt egy 20 év körüli srácnak, akinek az országa úgy döntött, hogy legyen ő James Bond? Izgalmas volt,” – mondta Milchan. Simon Peresz segítségével Milchan legalább 17 különböző országban tevékenykedett, csak hogy segítsen Izraelnek.

Vajon Milchan megbánta tetteit? “A hazámért tettem és büszke vagyok rá,” – mondta.

Tehát izraeli gazemberek vannak szinte mindenhol, de a kazár maffia azt szeretné nekünk mondani, hogy a valódi gazemberek az oroszok és az irániak. Alexander J. Motyl, a Rutgers Egyetem politikai tudományok professzora nemrég azt írta a Newsweekben, hogy “Putyin a legnagyobb akadálya a békének, és a potenciális háború forrása.”

De ez még mind semmi. Ahelyett, hogy a valódi kérdéssel foglalkozna, Motyl egészen odáig ment, hogy azt mondja, Putyin külpolitikája “a nyugati stratégiai bekerítéstől való félelmében gyökerezik.”

Az elmúlt öt év során Putyin egymás utáni beszédeiben aprólékosan részletezte, hogy hol vannak a problémák, és a nyugatnak mit kellene tennie annak érdekében, hogy megőrizze hitelességét, de Motyl mindezt figyelmen kívül hagyta, és mindent megtett azért, hogy támogassa az ördögi ideológiát. Az alábbi videóban Putyin 15 nyilatkozata olvasható, melyek tisztázzák álláspontját.

Motyl azt is mondja, hogy Putyin lépéseinek alapja olyan helyeken, mint Szíria “az önkényuralmi és imperialista ideológiája.”

A cionista rezsim gyakorlatilag az egész Közel-Keletre és Európa nagy részére is áthelyezte hadseregeit, de még mindig Putyin az igazi gazember! “Külpolitikája alapját bizonyos észrevehető logika adja,” állítja Motyl válogatás nélkül, “lépései kiszámíthatók és utólagosan megmagyarázhatók.”

Nos, kezdjük Szíriával. Aszad nyerte meg a választást 88,7 százalékkal. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy a szíriai nép Aszadot akarta látni a hatalomban. Csak egy kis hányaduk akarta, hogy Aszad menjen. És kétségtelen, hogy ezt a kisebbséget izraeli és amerikai ideológiai erők befolyásolták.

Ami azt illeti tudjuk, hogy az izraeli rezsim Aszad távozását akarta a kezdetektől fogva. És mindannyian tudjuk, hogy a cionista Amerika Izrael kiskutyája időtlen idők óta. Valójában Netanjahu volt, aki azt mondta, hogy “Tudom, hogy mi Amerika. Amerika egy dolog, amit nagyon könnyen lehet mozgatni a helyes irányba.”

Ez az, amiért az Egyesült Államok az úgynevezett szíriai lázadókat támogatja a régióban annak ellenére, hogy az USA tudja, hogy ezek az emberek veszélyesek, és hűséget esküdtek az al-Kaidának.

Tehát Motyl valójában azt mondja, hogy a szíriai népnek meg kellene hajolnia egy kisebbség, vagyis a terroristák akarata előtt, mint az ISIS, az al-Nuszra, az al-Kaida stb? És nem gondolja, hogy Putyin helyes lépéseket tett, hogy megvédje Aszadot az ISIS-től?

A második kérdésről, amivel Motylnak foglalkoznia kellene maga a USA Today számolt be:

“A Krím választási bizottság azt mondta, hogy a szavazók 97 százaléka a nagyrészt etnikailag orosz félsziget és a hatalmas szomszédos ország unióját támogatta.”

Ki az, aki ép ésszel azt mondja, hogy 3 százaléknak kellene uralkodnia a többség fölött egy igazán demokratikus társadalomban? Nem Motyl és a főnökei mondogatják orrvérzésig, hogy ők mozdítják előre a demokráciát az egész világon? Vajon a demokrácia azt jelenti, hogy a kisebbség elsőbbséget élvez a többséggel szemben? Putyin ezzel kapcsolatban is megfogalmazta a lényeget:

“Úgy tűnik, hogy valaki ránk szeretne róni néhány új játékszabályt, szándékosan úgy alakítva azokat, hogy a kevés kiváltságos érdekeit szolgálja.”

Mindebből világosan látható, hogy Motyl képtelen megvédeni álláspontját szellemileg és erkölcsileg, mert része az Új Világrend ördögi rendszerének, amely arra törekszik, hogy felforgassa a morális és politikai rendet. Az olyan emberek, mint Motyl annyira vakok, hogy képtelenek felismerni, hogy más nemzetek tisztában vannak azzal, hogy mi történik valójában. Kína például hajlandó támogatni Iránt és Oroszországot Szíriában, ami ismét egy pusztító hír az Új Világrend számára.

Bob Work, az USA helyettes védelmi minisztere azt mondta, hogy Oroszország “jól ránk ijesztett.”  Ez történik mindig, amikor egy szervezet továbbra is elutasítja a politikai és erkölcsi rendet, és ördögi feltételekkel helyettesíti, melyek nyilvánvalóan kevesebbek, mint az erkölcsi és politikai rend.

Ahogy Friedrich Nietzsche tartotta, ha a logikát kivesszük a morális és politikai egyenletből, “semmi szükséges nem marad egy kézben.” Ha semmi nem marad az ember kezében, akkor elszabadul a pokol. Az igazság hazugsággá válik, és fordítva.

Tehát, jó okunk van feltételezni, hogy az olyan emberek, mint Motyl hazugok, és próbálják átadni ezt az ördögi ideológiát a tömegeknek. Azt is jó okunk van feltételezni, hogy olyan országok, mint Oroszország, Kína és Irán jó dolgot tesznek, amikor ellenállnak ennek az Új Világrendnek olyan helyeken, mint Szíria. Ez azt mutatja, hogy az emberek egyre fáradtabbak a politikai sátánizmustól. De az is látszik, hogy egyes országok már felébredtek.