A No Border nevű, szélsőbaloldali migránsvédő szervezet aktivistái körében látható egy most előkerült videófelvételen Mohamed Lahouaiej Bouhlel, a Nizzában később 84 embert megölő terrorista. Bouhlel a szervezet olasz-francia határon felállított állandó táborában, Ventimigliában, azaz Nizza közvetlen közelében bukkan fel a képsorokon.
A Soros Györgyhöz köthető No Borders aktivistái mindenhol ott vannak, ahol balhét lehet szítani a migránsok és a hatóságok között, miközben mindenféle felszereléssel is ellátják a bevándorlókat.
A francia hatóságok szerint Calais-nál ők szították a lázadásokat, ahogy a magyar határon gyülekező, balhézó migránsokat is minden bizonnyal ők hergelték, hergelik fel. Sokan meglepve láthatták, hogy a Röszkénél pár nappal ezelőtt a határ megnyitásáért tüntető és éhségsztrájkoló ázsiai és afrikai bevándorlók piros egyensapkában és óriási, nyomtatott transzparensekkel fejezték ki követeléseiket. Nos, ezeket nem Szíriából és Afganisztánból hozták magukkal, hanem a tüntetésre való biztatással együtt a szélsőbaloldali migránsvédő aktivistáktól kapták, akiknek a céljuk, hogy teljesen szűnjön meg mindennemű határellenőrzés, és bárki bármikor jöhessen be Európába.

A No Borders nemcsak tüntetési segédeszközökkel látja el a migránsokat, hanem a honlapján, a Facebook-oldalán, valamint nyomtatott útikalauzokban tájékoztatja a bevándorló tömegeket olyan részletekről, mint a busz- és kompárak az útjukba eső országokban, a vásárlási lehetőségek egy-egy határszakaszon, vagy akár a Western Union bankfiókok listája, amelyekben ismeretlen eredetű pénzt vehetnek fel.

Ennek a No Borders civil szervezetnek a ventimigliai, állandó őrségnek nevezett táborában kapták lencsevégre a nizzai merénylet előtt a kedélyesen mosolygó Mohamed Lahouaiej Bouhlelt, aki nem sokkal ezután teherautóval hajtott a tömegbe, 84 ember halálát okozva. A videó ITT látható. A merénylet körül egyébként is gyarapodnak a gyanús körülmények és megválaszolatlan kérdések, amelyek mellé most egy újabb is felkerült: vajon a tömeggyilkos terrorista is a szélsőbaloldali No Borders aktivistája volt? 

VIA