Egy nép­szerű, ide­gen lé­nyek­kel és ész­le­lé­sek­kel fog­lal­kozó in­ter­ne­tes por­tál el­ké­pesztő fo­tó­kat ka­pott a na­pok­ban… Még a sokat lá­tott ufó­va­dász szer­kesztő is el­ámult..
A thirdphaseofmoon nevű, ufókkal és idegen lényekkel foglalkozó internetes weblap leveles ládájában különös képek landoltak nemrégiben. A fotók beküldője állította, hogy tanúja volt annak, amint egy különös légi járművet kilőttek a nevadai 51-es körzet felett…  2-3 robbanást is hallott…  a fotók önmagukért beszélnek.

Az oldal szerkesztője óvakodik a forrás nélküli fotóktól, de ezúttal félretette a kételyeit, és alaposan megvizsgálta a képeket. Photoshop-os manipulációra utaló nyomokat nem talált rajtuk, amin el is csodálkozott…


A felvételeken, az ufológusok közt csak TR-3B-nek nevezett, háromszög alakú UFO, vagy szigorúan titkos kémrepülő látható.Számos ellentmondó elmélet született az ilyen különös alakú járművekről, de senki sem tud biztosat arról, hogy emberek által készített, vagy inkább földönkívüli szerkezetekkel állunk-e szemben.
Forrás: ripost.hu