Az önkéntes szakértők már régóta suttogják, hogy van élet a Marson, elméletüket azonban többen is megcáfolták. A legújabb felfedezés azonban minden kételyt eloszlatott!
Valódi áttörésnek tartják a lelkes ufóhívők azt a nem mindennapi felfedezést, amire a napokban bukkantak rá a Marson! Bár a NASA felvételeiből már régóta lehetett sejteni, hogy van élet a vörös bolygón, az űrállomás féltve őrizte az erre utaló bizonyítékokat.

Most azonban egy olyan különleges jelenséget találtak a rejtélyes égitesten, amin még a tudósok is megdöbbentek! A kénnel teli hegygerincek állítólag akkor formálódtak, amikor a bolygó ősi tavai a magas hőmérséklet miatt teljesen kiszáradtak.

A Gale kráterben található képződményeket a Daily Star beszámolója szerint jelenleg is vizsgálják a Leicesterben található Open University kutatói, ám a szakértők meg vannak győződve róla, hogy a meglepő felfedezés egyértelmű bizonyíték a földönkívüliek létezésére.

“A Marson talált talajvíz szinte ihatatlan, épp azért, mert kéntartalma hússzor annyi, mint egy palackozott ásványvízé. Ennek ellenére a kutatásaink kimutatták, hogy a vörös bolygón talált vízben ugyanolyan mikróbák élnek mint a Földön, így nem kizárt, hogy van élet a rejtélyes Galee kráterben és környékén” – összegezte a vizsgálatok meglepő eredményét John Bridges professzor, a kutatást végző egyetem egyik vezetője.