Hallottunk már hasonló horrorsztorikról, de így, “élesben” sosem láttuk még az akciót. Megdöbbentő rejtett kamerás felvételre bukkantunk, ami bebizonyítja, hogy a könnyűvérű nők valóban veszélyesek!
A videó készítője egy olyan csapat, akik különböző, turistákra leselkedő veszélyek után nyomoznak és próbálják lebuktatni az ártatlan embereket átverő csalókat.

Ebben a videóban a férfi egy csinos, szép ruhába öltözött nő mellé ül a hotel bárjának pultjánál, és a lány le is szólítja a srácot. Nem kerülgeti a forró kását, egyből a tárgyra tér: megkérdezi a fickót, hogy tetszik-e neki, amit lát, aztán rátér a lényegre: felmennek-e a srác szobájába? Fel is mennek, egy üveg bor társaságában, a srác persze gyanít valamit, és kikéredzkedik a mosdóba. Figyeld meg, ezután mi történik!

Elég kellemetlen helyzetbe kerül ezután a lány, és hogy mentse a bőrét, elkezd mesélni arról, hogyan is történik egy ilyen “akció”. Egy Argentínában ismert drogot használ arra, hogy a mit sem sejtő áldozatokat elkábítsa.


A szer lenyelése után 2 perccel az áldozat lebénul, mozgásképtelenné válik és  a lány azt csinál vele, amit csak akar. Persze a férfiakkal nem csinál semmit, csak az értékeikkel: amit el lehet adni, elvisz. A pénz a legjobb, a turistáknál szerencsére bőven van. Egy este akár 10.000 dollárt is összegyűjthet a lány a rablások során.

Főleg a tehetősebb, idősebb férfiak lehetnek veszélyben, de a fiatalabbak is célkeresztbe kerülhetnek. Vigyázzatok, ha egy lány nagyon könnyűvérű, jobb lekoptatni…

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!