Meghalt a 35 éves ukrán rendőrnő, akit arcon köpött egy bűnöző miután letartóztatta. Kiderült, hogy a köpéssel a férfi a tuberkulózist is átadta az intézkedő rendőrnőnek.
Arina Koltsovát a támadója annak ellenére köpte arcon, hogy tudta a veszélyes betegségben szenved. A rendőrnő egyik nap egyszerűen összeesett a kijevi rendőrkapitányságon. A kórházba szállításakor állapították meg, hogy tüdőbetegségben szenved, amit attól a letartóztatottól kapott el, aki az arcába köpött egy évvel ezelőtt.
Arina Koltsova utolsó önmagáról készített fotóján jól látszik, hogy a kemoterápia és a betegség miatt nagyon lefogyott és kihullott a haja. Végül hétfőn feladta a szervezete a küzdelmet. Két nap múlva temette el családja Kijevben.

Arina ismert volt Kijevben, mint a rendőrség arca. Nagyon sok barátja volt. Egyik barát a közösségi oldalon azt írta ” Arina egy pótolhatatlan nő. Azért lépett be a rendőrség kötelékébe, hogy jobbá tegye a világot és, hogy tegyen a hazájáért és kibékítse az emberek közötti ellentéteket.”

Forrás: daylimail.co.uk