Egy újabb hosszas értekezésben fejezte ki csodálatát a stáb iránt, majd leszögezte, hogy a film a legfontosabb. Így továbbra se tud senki semmi pontosat.

Dühös posztot közölt Dwayne Johnson a Facebookon a Halálos iramban 8 forgatásával kapcsolatban. Először méltatta a női szereplők teljesítményét, aztán leszedte a keresztvizet a férfi kollégáiról:

” Vannak azok, akik felnőtt férfiként és igazi profiként viselkednek, egyesek azonban nem. Ők nem akarják igazán odatenni magukat. Nyúlbélák. Ha majd jövő áprilisban megnézitek a filmet, és időnként úgy érzitek, hogy nem is színészkedem, hanem tényleg teljesen ki vagyok borulva, akkor igazatok lesz.”

A poszt után felrobbant az internet, a több millió rajongó azt találgatta, kikre akadhatott ki ennyire Johnson. A TMZ szerdán állította Vin Diesel a franchise főszereplője és egyben producere volt a célpont.

Az ügy olyan nagy hullámokat vetett, hogy Vin válságtanácskozásra hívta Johnsont, hogy lecsillapítsa, és megoldják a poblémát. Hogy mi hangzott el, azt nem tudni, de az kiszivárgott, hogy a minap Diesel a közös jelenet után viharosan távozott lakóautójába, egy perccel sem akart többet Rock társaságában tölteni a szükségesnél.

Egy másik szereplő, Tyrese Gibson mindenesetre az Instagramon sietve bizonygatta, hogy nem ő a hunyó és azt is megjegyezte, hogy szerinte Dwayne-nek pontosabban kellett volna fogalmaznia.

Ezek után Johnson is irt egy újjab hosszúra eresztett értekezést Instagramjára, melynek lényege, hogy minden családban vannak viták, amiket meg kell oldani. A stáb állítólag megegyezett abban, hogy az a legfontosabb, hogy fantasztikus filmet készítsenek rajongóiknak.

Szóval ismét nem lettünk okosabbak, lehet sosem derül ki, ki dühítette fel a Sziklát…