Figyelem! A következő cikk a nyugalom megzavarására alkalmas részleteket tartalmazhat! 18+
Megdöbbentő módon erőszakolták meg fiatal migránsok azt az ötéves kislányt az Egyesült Államokban, akinek az édesapja megnézte a brutális tettről készült videót.

Idaho államban történt az a felkavaró nemi erőszak, amelyben egy ötesztendős lány volt az áldozat.

A kislány édesapja nyilatkozott az esetről, aki elmondta, hogy a munkahelyén kapta a telefont, haza kell mennie, mert nagyon nagy baj történt, megerőszakolták a lányát.

A feldúlt édesapa hazatérve a ház előtt és a lakásban is több embert látott a környékről, majd megmutatták neki a megtalált telefont, amelyen az erőszaktevők rögzítették is a történteket.

Két gyermekkorú migránsfiú volt az elkövető, a többperces videófelvételből azonban csak 30 másodpercet tudott megnézni az édesapa, aki részletesen elmondta, mit látott.

A felkavaró történteket nem mondjuk el teljes részleteiben, a vérlázító, kegyetlen, brutális nemi erőszakot gyakorlatilag minden létező módon elkövették a tettesek, közben végig nevettek, ahogy a kislány megpróbál a mosógép mögé bújni, amikor egyszer kiszabadult. Csak remegett. Nem tudta hogy mi történik vele, de nagyon fájt neki.

Az apa gyötrelmei azonban itt még nem értek véget. A tettesek családtagjai ugyanis szintén ott voltak a ház környékén, akik főként arabul beszéltek, de megpróbálták rábírni az édesapát, hogy ne értesítse a rendőrséget, hanem hunyjon szemet a történtek fölött. „Nem történt semmi rossz!” – könyörögtek az elkövetők családtagjai.

Az édesapa nem állt el szándékától, ugyanakkor érdekes, hogy elmondása szerint az ügyész csak a nemi erőszak egyes részleteit említette meg, volt olyan szörnyűség, amit kihagyott a vád ismertetéséből.

Az interjú alatt jelen volt a kislány édesanyja is, aki elmondta, őt is nagyon megviselték a történtek, és nem volt képes arra, hogy megnézze a felvételt.