Súlyos incidens történt a belgrádi Közgazdasági Kar közelében, amelynek főszereplői migránsok voltak.
A hatóságok ugyanis az említett helytől nem messze szállásolták el az illegális bevándorlók egy részét, akik napról napra egyre pimaszabbak, agresszívebbek és veszélyesebbek. Az alábbi kis történet is erről tanúskodik.

Miloš Sudar (36) belgrádi polgár munkaidő után, a kora délutáni órákban a Közgazdasági Kar parkolójában levő autójához közelített, ahol kellemetlen meglepetés érte. Mintegy tíz migránst pillantott meg a személygépkocsija körül, sőt, egyesek az autóján ültek.

Mivel nem érti a betolakodók nyelvét, kézmozdulattal jelezte nekik, hogy takarodjanak. A sötét tekintetű migránsok azonban nem mozdultak a helyükről. A polgár ekkor rájuk kiabált. Szinte ugyanabban a másodpercben a “semmiből” megjelent még közel húsz bevándorló, egyesek közülük lécekkel hadonásztak. Mi több, néhányan előkapták a késüket.

Szerencsére az egyik közelben lakó ember riasztottta a szomszédokat, akik nagy számban siettek a helyszínre. A migránsok megijedtek és elhúzták a csíkot. Csak a véletlenen és a szomszédok gyorsaságán múlott, hogy a konfliktus nem torkollott tragédiába.

Az említett horror parkoló a migránsok kedvenc helyévé vált. Szinte mindig ott lógnak. Néha szórakozásból megrongálnak egy-egy kocsit. Olyan is előfordult, hogy az egyik migráns autó alatt aludt el.

A parkolóról elvileg gondoskodó Parking servis Közvállalat illetékeseihez napi szinten érkeznek a polgárok feljelentései, amiről ők állítólag rendszeresen értesítik a zsarukat és a kommunális rendőröket, de a jelek szerint senkinek sincs kedve foglalkozni ezzel a kínos jelenséggel.

Vajon az észak-bácskaiakra is ugyanez vár?

Délhír.info