A hazai csapatok közül csak a Bucsának termett babér.
Bucsa SE—Kunágota TE 3—1 (2—1)
Labdarúgás Megyei II. osztályú mérkőzés. Bucsa, 150 néző. V.: Kovács A. G.: Vámos A. a 6., Komróczki (11-esből) a 10., Kulik K. az 51., ill. Kovács Zs. a 28. percben. Jó: Komróczki, Vámos L., Vámos A., Kulik K., Kulik Cs., Kiss A., ill. Csomós, Prókai.

Bujdosó Attila: — Hálásak vagyunk a vendégeinknek, hogy vállalták a korai kezdést. Fiatal játékosaink jól szálltak be a mérkőzésbe, ennek lett végeredménye a magabiztos győzelem. Multyán Lajos: — Gyenge játék, megérdemelt hazai győzelem. 
Nagy Ferenc

Békéscsabai MÁV SE—Gyomaendrődi FC 3—3 (2—1)
Békéscsaba 70 néző. V.: Sechna. A 79. perc előtt a hazai játékos csapattársának sérülése miatt a partvonalon kívülre rúgta a labdát.

Meglepetésre az ápolás után a vendégek nem adták vissza a játékszert, hanem támadást vezetve kiegyenlítettek. Ebből hosszan tartó vita alakult ki a játéktéren belül és kívül egyaránt, ami szenvedélyesen folytatódott a lefújás után is. G.: Gajdács a 18., Walfisch (11-esből) a 34., Zsömbörgi M. az 52., ill. Furka a 9., Békési a 67., Kovács Z. a 79. percben. Jó: Gajdács, Potocska, Walfisch  ill. Pántya, Furka, Kovács T.

Steigerwald Ernő játékos edző: — Az első mérkőzés mindig nehéz. Sajnos a sok hibánk és figyelmetlenségünk mellett, nagyon sportszerűtlen körülmények között egyenlített az ellenfél. Amióta játszom, ilyet még nem tapasztaltam! Kocsis Zsolt játékos edző: — Sok hiányzóval érkeztünk, mégis sajnálom, hogy így ért véget a találkozó. 
P. M.

Dobozi SE—Békési FC 0—0
Doboz, 150 néző. V.: Kocsondi. Kiállítva: Somogyi (Doboz, második sárga lap után) a 62. percben. Jó: Bócsik, Huszár K., Balog Zs., Lukucz I., Szabó A., ill. Hrabovszki, Kiss J., László, Római, Kardos.

Barcsay Attila: — A megye kettő egyik legjobb csapata ellen kezdtük meg a szereplésünket egy igazságos döntetlennel. Korrekt bíráskodás. 
Bíró Péter: — Jó iramú mérkőzésen a hősiesen küzdő hazaiak kapuját nem tudtuk bevenni, így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Jó játékvezetés. B. A.

Csanádapácai EFC—Újkígyós FC 0—5 (0—4)
Csanádapáca, 200 néző. V.: Baráth. Kiállítva: Lakatos (Újkígyós, utánrúgásért) a 68. percben. G.: Horváth B. a 7., Dunai a 30., Moldovány a 33., Lakatos a 44., Csiernyik a 49. percben. Jó: Kis Á., ill. az egész csapat.

Szikora Pál: — Ellenfelünk a játék minden elemében fölénk nőtt. Zsiros György: — Szervezettek, gyorsak voltunk és alázatosak. Akikkel most dolgozom elfogadták, hogy munka nélkül nincs eredmény. 
Sz. P.

Okány KSK—Sarkadkeresztúri SE 1—1 (0—0)
Okány, 500 néző. V.: Telek. G.: Simon a 74., ill. Zsoldos a 87. percben. Jó: Papp B., Rábai, Lázár, Simon, Nikula, ill. Molnár M., Zsoldos, Bakucz, Szilágyi.

Kocsis Zoltán: — A falunapon ritkán látható nagy publikum előtt jó játékkal egy győztes meccset sajnos csak döntetlenre tudtuk hozni. Gurzó Sándor: — Erősen tartalékos csapattal igazságos döntetlen született.
Varju Richárd

Csorvási SK—Sarkadi KLE 3—3 (2—1)
Csorvás, 110 néző. V.: Mezei. G.: Lengyel a 30., Varga G. a 33., Simon G. a 70., ill. dr. Bányai a 10., Sós M. az 50., Tóth L. a 74. percben. Jó: Varga G., Lengyel, Maczák, Samu, ill. Jenei, Sós M., Tóth L.

Zsiga Róbert: — Kitűnően előkészített pályán, fordulatos mérkőzésen rászolgáltunk az egy pontra a mezőny egyik élcsapata ellen. Bali István: — A labdarúgást gólra játsszák és mivel a Csorvás is hármat rúgott, mint mi, így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Kaszai Károly

Így is meglepetés a tavalyi bajnok ellen
Battonyai TK—Lőkösháza KSK 2—2 (2—2)
Battonya, 150 néző. V.: Hanyecz B. Battonya: Németh — Kőházi, Kovács R., Zsurzs, Tóth Z., Balla, Liszkai P., Poodina, Liszkai L., Kukula T. (Putnoki), Szabó Zs. (Rung). Edző: István András. Lőkösháza: Kurta — Kiss B. (Prágai), Dajcs, Balázs Gy., Kovács J., Szilágyi, Szűcs, Barna, Gyulai, Fekete, Orsós. Játékos edző: Domsik Tibor.

A Battonya könnyen megnyerhette volna a határvárosi rangadót, ha nem puskáz el annyi helyzetet. G.: Liszkai L. a 20., Podina a 45., ill. Kiss B. a 36., Fekete a 41. percben. Jó: az egész csapat, ill. az egész csapat.

István András: — Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ellenfelünk kétszer jutott el a kapunkig és két gólt lőtt, mi helyzetet sokaságát kihagytuk, szabályos gólunkat nem adta meg a spori. A második felvonás kiegyenlítettebb játékot hozott. Domsik Tibor: — Öt alapemberünk hiányát nagyon megéreztük, de ennek ellenére egy jó meccsen akár el is vihettük volna a három pontot. 
I. A.

A Békésszentandrási HMSE—Atletico Békéscsaba mérkőzést november 26-án rendezik.