Az Iszlám Állam terroristája, a Nizzában 84 ártatlan ember (köztük 10 gyermek) haláláért felelős Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tunéziai bevándorló a csatolt képeken éppen a francia-olasz határon tüntet együtt az amerikai (George) Soros Györgyhöz köthető No Border nevű felforgató szervezet elmebeteg aktivistáival. 
Ugyanehhez a nemzetközi hálózathoz tartoztak azok az aktivisták, akik Calais-nél fellázították a migránsokat, s azok is, akik tavaly szeptemberben nálunk Ásotthalmon és Röszkénél előre gyártott transzparenseket osztogattak a kerítés túloldalán rekedt migránsoknak, s hangosbeszélőt adva a kezükbe, ugyancsak lázítani kezdték őket. Számos fotót készítettem akkor ezekről a szerbiai oldalon tevékenykedő felforgatókról, és a fényképek alapján azonosítottuk őket a nemrég szervezett és gyorsan kifulladt horgosi éhségsztrájk-menet során is. Ásotthalomnál a magyar védők voltak többen, ezért nem lett összecsapás, de Röszkénél mindenki láthatta, hogy a felforgatók sikerrel jártak.

Szintén ehhez a hálózathoz tartozik a Welcome to Europe (w2eu), amelynek a szórólapjait mi találtuk meg a határ közelében az ENSZ hátizsákjaiban, s amelyek azt magyarázzák a törvénytelen betolakodóknak, hogyan játszhatják ki a hatóságokat. Minden szál Soroshoz fut, Soros pedig éppen most adott 25 milliót dollárt Hillary Clinton és a Demokrata Párt kampányára az Egyesült Államokban. Végül: “Egyes tények az Iszlám Állam (IÁ) szerepét engedik feltételezni az Európába tartó migrációs hullám irányításában” – jelentette ki Andrea Orlando olasz igazságügy-miniszter az olasz parlament Schengen-bizottságában tartott jelentésében.

A kör bezárult. Sorosék összeérnek az Iszlám Állammal.

Íme a teljes videó ahol az Iszlám Állam terroristája, a nizzai tömeggyilkos nem sokkal a merénylet előtt együtt látható a szélsőbaloldali elmebetegekkel (érdemes megfigyelni, ahogy az agyhalott európai nő simogatja, dédelgeti a mellette álló feketeafrikai illegális migránst, aki eközben folyamatosan el akarja takarni az arcát, biztosan azért, mert teljesen ártatlan menekült). A negroid mellett balra, zöld ingben látható egyébként a nizzai terrorista: