A Szigetvári Viktor és Juhász Péter nevével fémjelzett Együtt politikai formáció újabb veretes tagja tette le a névjegyét a migrációval kapcsolatban.
Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője ismét határozottan kiállt a migránsok kényszer-betelepítése mellett.

Korábban már kifejtette, hogy nem lenne ellenére, ha Csepelen nyílna egy szír hentesüzlet vagy egy arab cukrászda, pár család betelepítése pedig kimondottan jót tenne az itt élőknek.

Most azonban ennél is messzebbre ment.

Közösségi oldalán posztolt plakátja szerint ugyanis valójában mi magyar férfiak vagyunk veszélyesek a nőkre nem a migránsok.

„A bevándorlási válság kezdete óta 500000 ember ment át Magyarországon és 80000 nőt erőszakoltak meg . Magyar férfiak”

A plakát függvényében az immár világossá vált, hogy miért támogatja az Együtt politikusa a migránsok betelepítését.

Az így hazánkba került szír hentesek és mészárosok, az arab cukrászokkal karöltve megvédenék a magyar nőket és gyerekeket a megvadult, szexuálisan túlfűtött magyar férfiak hordájától.

A valóság Szabó Szabolcs állításaival ellentétben az, hogy Európában a migrációs hullám kezdete óta ugrásszerűen megemelkedett a nők elleni zaklatások száma.

Az igazság ismerete azonban soha nem akadályozta meg abban a baloldalt, hogy Fonák Tamás módjára az ellenkezőjét szajkózza.

Forrás: magyaridok.hu