Láthatóan élvezte a szereplést Bódi Sylvi két éve a Celeb vagyok műsorában, bizonyára szívesen feltűnne most is a képernyőn. Azonban alighanem nem szereti a konkurenciát…
© Vadnai Szabolcs
Ősszel visszatér a TV2 képernyőjére az Ezek megőrültek! című szórakoztató műsor, de hogy mely sztárokat állítja majd kihívások elé Kasza Tibi és Cooky, azt egyelőre nem közölte a csatorna. A Bors azonban megtudta, ki az, akire biztosan nem számíthatnak a nézők: Bódi Sylvivel állítólag már megegyeztek, amikor a ma­gyar férfiak egykori bálványa kifarolt az „őrületből”.

BÓDI SYLVI

35 éves, volt tini szépségkirálynő, 2002-ben megválasztották Magyarországon az Év Playmate-jének, A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Euró­pa versenyen beválogatták a hat legszebb lány közé.

– Újabb és újabb kifogásokat talált, hogy miért nem lesz jó neki mégsem a forgatás. Hol az időpont, hol más – mondta egy Sylvihez közeli forrásunk. – Az viszont tény, hogy az egyik legnyomósabb indok Voksán Virág személye volt. Nem akart a lemezlovas ellen küzdeni ebben a vicces-bevállalós műsorban – ma­gyarázta. Vi­rág 2008-ban szerepelt egyébként A sztárok a fejükre estek című műsorban, ahol hatodik lett.

Hogy mire akart ezzel célozni, nem tudhatjuk. Mindenesetre megpróbáltuk elérni Sylvit, de telefonja egyelőre nem kapcsolható.

A TV2 a Bors megkeresésére nem titkolta, Bódi Sylvi neve a kalapban volt.
© Bánkúti Sándor
„A szereplők kiválasztásánál igyekszünk szem előtt tartani és összehangolni a jelöltek személyes igényeit is. A műsor kapcsán sok hírességgel folytak tárgyalások, végül az új szériában Bódi Sylvi nem lesz a versenyzők kö­zött” – közölte a csatorna sajtóosztálya.

VOKSÁN VIRÁG

33 éves, a 2006-os playmate-versenyen elnyerte a közönségdíjat, majd első lett a Miss Hawaiian Tropic hazai döntőjében. 2008-ban ő is ott volt Hugh Hefner 82. születésnapi partiján.