Beast egy másik híres celebkutyával értekezett vélhetően igen fontos dolgokról.
Igen, nagyon péntek van, igen, uborkaszezon van, és igen, Mark Zuckerberg kutyája tökéletes alapanyag egy ebéd utáni olvasgatáshoz. A Facebook vezér kiskedvence már csak azért is érdekes téma, mert egy puliról van szó, így a magyar vonatkozás is adott.

Beast gyakran szerepel a hírekben, gazdája rendszeresen gondoskodik róla, hogy megkapja azt a bizonyos 15 percet. Ezúttal egy valódi celebkutya csúcstalálkozóra került sor, ugyanis Beast a net másik eb sztárjával, Douggal, a mopsszal ült egy asztalhoz.

Végtelenül cukik: Doug kapott egy facebookos felsőt, Beast pedig egy rögtönzött kontyot.

Zuckerberg kommentje szerint elég komoly témákról esett szó, köztük arról, hogy a Facebookon belül emelhetnék a nasi és has vakarás adagot.

Doug egyébként a net egyik legismertebb kutyája, aki pár év alatt akadálytalanul hódította meg az internet. A mopsz saját Instagram fiókját közel 2 millióan követik, a hivatalos Facebook oldalát majdnem 5 millióan lájkolják, de a kutyusnak van Twittere, és saját weboldala is.

Valódi csúcstalálkozóról volt szó (belépőkártyát is kaptak!), nézzünk is meg még egy képet, hiszen alig lehet betelni velük, awwww!