Ámokfutásba kezdett egy háromgyerekes családapa Szombathelyen. Először agyonszúrta feleségét, majd kiugrott az ötödikről. 
A fiatal férfi holttestét kora délelőtt találták meg a szombathelyi Váci Mihály utca egyik tízemeletes panelházánál. A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett a mentőkkel együtt, azonban a férfin már nem tudtak segíteni.

Az apa a ház ötödik emeletéről vetette ki magát. A 112press úgy tudja, hogy egy három gyermeket nevelő családban szabadultak el az indulatok: az édesapa nekirontott feleségének, akit többször is megszúrt, ezután kivetette magát ötödik emeleti lakásuk ablakán.

A férfi egy általános iskola, valamint egy bölcsőde közvetlen közelébe zuhant, mindkét intézményből egyenesen ráláthattak a holttestre, ezért a rendőrség rögtön sátrat vont fölé. A bölcsődében dolgozók pedig folyamatosan ügyelnek arra, hogy a gyermekek ne láthassanak semmit a történtekből.

A helyszínt szakértők vizsgálják, egyelőre nem lehet tudni, mi állhat a tragédia hátterében. A pár gyermekei – két tinédzser fiú és egy várandós, huszonéves lány – otthon voltak a tragédia idején. A fiatalok nem hallottak előzetes veszekedést vagy kiabálást, így továbbra sem tudni, mi lehetett a kiváltó oka a 47 éves R. T. szörnyű tettének.