Üzenem az éppen hazaárulást elkövető balliberális politikusoknak, üzenem az ENSZ-nek és üzenem mindazoknak, akik minden afrikait és dél-ázsiait beköltöztetnének hozzánk, s akik egyetlen egyszer sem emelték fel a hangjukat akkor, amikor magyarokat ért jogsérelem bárhol a Kárpátok alatt, hogy nem adom Ásotthalmot, nem adom a hazámat, nem adom a házainkat, nem adom a gyermekeink jövőjét!
Nem költöztem Afrikába, Afrika se költözzön hozzánk. Nem érdekel az álságos, hazug álhumánus propagandájuk, amelyet megállás nélkül mantráznak, mert ha valóban segíteni szeretnének az éppen általuk, az ő egyetértésükkel, buzdításukra szétbombázott arab világ menekültjein, akkor a szomszédos, békés és dúsgazdag, USA-val szövetséges muszlim országokban is építhetnének magas színvonalú menekülttáborokat.

Ez nem erről szól.

Ez egy újkori népvándorlás, s a sok menekült között a többséget a semmiféle háború elől nem menekülő új honfoglalók alkotják.

Nekik a mi földünk, a mi civilizációnk, a mi világunk kell. A pénzhatalomnak pedig egy massza a nemzetek Európája helyett.

De itt, Magyarország déli határainál meg fogjuk buktatni ezt a tervet.