Ártatlan motorcsónakázásnak indult, de tragédia lett belőle. Halála előtt még üzent édesapjának a 14 éves lány.
Nyilatkozott az az apa, aki nem sokkal lánya halála előtt még kapott egy megható üzenetet a 14 éves lányától.

Clive Gardner lánya, Emily a szülei nélkül ment nyaralni legjobb barátjával és annak családjával Angliában. Clive és felesége nyugodtan engedték el a lányukat motorcsónakázni, mivel a legjobb barátnőjének édesapja vezette a gépet. Ám egy nagyobb hullám felborította a hajót, Emily pedig beszorult alá és megfulladt. A vezető és annak két lánya megmenekült - írja a metro.co.uk.

A lány szülei most azt szeretnék elérni, hogy hozzanak szigorúbb törvényt.

A jelenlegi jogszabályok viszont nem írják elő, hogy jogosítvány kellene a csónakra, sőt, az utasoknak még a mentőmellény sem kötelező!

Szívszorító üzenet:

Az angliai baleset még tavaly nyáron történt, de a szülők még mindig nem tudtak beletörődni lányuk elvesztésébe. Az apa most azt is elmesélte egy reggeli tévéműsorban, hogy lánya nem sokkal halála előtt üzenetet küldött neki:

Amikor megkaptam, még nem is tudtam, hogy mit jelenthet. Utólag átgondolva a kislányom megjósolta a tragédiát...

Clive ezzel arra utal, hogy az üzenetben Emily két hangulatjelet is küldött. Egy üzeneten belül egy hullámot, majd rögtön mellette egy alvó fejet. Az apa először arra gondolt, hogy a csónakázás és a fáradtság szimbólumai ezek, de ma már azt gondolja, hogy a hullám a balesetet, míg az alvó jel a halálra utalt.

Ez volt az utolsó alkalom, hogy hallott Emilyről...