Több külföldi lap úgy tudja, hogy az énekesnő még mindig a városban tartózkodik.
“Biztonságban van és jól van” – csupán ennyit volt hajlandó nyilatkozni Rihanna sajtósa a Just Jared-nek. Az énekesnő az információk szerint még mindig Nizzában tartózkodik, annak ellenére, hogy a TMZ.com azt állítja, emberei megpróbálták a terrortámadás hírére azonnal kimenekíteni őt a francai városból.

Rihanna az Anti World turnéja keretében lépett volna fel péntek este az Allianz Stadionban, de a tragédia fényében természetesen minden rendezvényt töröltek, köztük a popcsillag koncertjét is. Ezt az énekesnő maga is megerősítette Instagram oldalán:
Picit felszedett, de még így is bombázó. Fotó: Getty images
“A Nizzai tragikus események miatt a július 15-i fellépésem a Allianz Stadionban előreláthatólag elmarad. Lélekben az áldozatok családjával vagyok” – írta Rihanna.

Nizzában háromnapos nemzeti gyászt hirdettek péntekre virradóra a gázolásos merénylet után, amikor is egy 31 éves, tunéziai születésű férfi teherautójával csütörtök éjjel a francia nemzeti ünnepet lezáró tűzijátékra összegyűlt tömegbe hajtott. A férfi 2 kilométeren át óránkénti 80 kilométeres sebességgel haladt a tömegben, és átgázolt az útjába kerülő embereken. Az ámokfutás legalább 84 ember életét követelte, tucatnyian megsérültek, közülük 18 állapota válságos.

justjared.com