Többször készültünk már a világvégére. Féltünk az ezredfordulótól, a maják jóslatától. Most ismét egy katasztrófa híre borzolja az idegeket. A szakértők riogatását nem árt komolyan venni!
Újabb világméretű pánikkeltéssel riogatják az emberiséget! A márciusra jósolt pusztító meteorit után most egy tudósok által működtetett YouTube csatorna jövendölte meg, hogy július 29-én eljön az apokalipszis.

A szakértők szerint minden város összedől, az egész Föld elpusztul és újra Jézus Krisztus lesz a világ ura, mindezt pedig tudományos okokkal,egészen pontosan bolygónk mágneses mezőinek felcserélődésével magyarázzák – számolt be róla a The Sun.

Ez persze első hallásra nagy átverésnek tűnhet, ám bolygónk hasonló pusztulását már a Biblia is megjósolta.

“Pusztító földrengés rázza meg a Földet, a nap pedig sűrű, fekete felhőbe burkolózik majd. A csillagok elszáradt levélként hullanak majd le a fákról egy pokoli szélvihar következtében. Minden hegy és sziget elmozdul a helyéről!” – szólt a július 29-re utaló, riasztó prognózis.

Ennek azonban ellentmond a Daily Mail korábbi állítása, miszerint a következő néhány száz évben semmilyen nagyobb méretű katasztrófa nem fogja fenyegetni az emberiséget.

Lehet valaki csak egy kis népszerűségre vágyott, vagy beszédtémát akart adni az embereknek?