A színésznő sikoltozására ébredtek a szomszédok, senki nem tudja mi történt pontosan.
Lindsay Lohanből előtört vasárnap a féltékenység, amikor kiderült, hogy vőlegénye, Egor  Tarabasov egy orosz divattervezővel enyeleg egy éjszakai klubban. A színésznőnek valószínűleg egy közös barát tudósított a helyszínről, képeket és videót is kapott, melyekben egyébként semmi kompromittáló nincs azon kívül, hogy párja egy hölggyel beszélget, ahelyett, hogy otthon volna.

Lindsayt azonban teljesen elöntötte a méreg és közösségi oldalán szidta Egort, amiért szerinte éppen megcsalja őt. Az ismerőstől kapott “bizonyítékokat” is csatolta szidalmaihoz, hogy bizonyítsa a külvilág felé, mekkora csalódást is okoz neki szerelme. Az ügy aztán újabb fordulatot vett, amikor a sztár egy korábbi filmjéből, a Kismamának áll a világból posztolt magáról egy nagy pocakos fotót, mely miatt a rajongók azt hitték, hogy kedvencük talán várandós.

A sztori itt nem ért véget, mivel Lindsay nem csak rajongótáborának, de szomszédainak is okozott izgalmakat az éjszaka közepén. Többen Lohan kiabálására ébredtek, volt, aki rögzített is telefonjával egy részletet a londoni lakásból kiszűrődő veszekedésből:

“Kérlek, kérlek, kérlek! Fojtogat. Majdnem megölt. Mindenki tudni fogja! Hagyd el a házam!” – hangzik el a videón, amit a The Sun magazin jelentetett meg először.

Nem sokkal ezután a rendőrség is megérkezett, betörték az ajtót, hogy a bajba jutott színésznőn segítsenek, azonban mire kiérkeztek, már csak az üres lakást találták, se Lindsay, sem Egor nem tartózkodott az ingatlanban.

Senki nem tudja mi történt pontosan, remélhetőleg a filmsztárnak nem esett baja, az viszont szinte biztos, hogy lőttek az esküvőnek.

dailymail.co.uk