A 36 éves asszony szexfilmeket megszégyenítő házibulit rendezett 16 éves lányának és a tini barátainak. Egész olcsón megúszta…
Rachel Lenhardt házába alighanem egy szülő sem engedte el szívesen a 2015-ös parti után a gyermekét: a vasárnapi iskola egykori tanárnője ugyanis olyan bulit csapot, amivel nem csak a hírekbe került be, de a bíróság előtt is felelnie kellett tettéért.

A partin az anyuka és a tinik lerészegedtek, füveztek, meztelenül twistereztek, Rachel a fürdőben magáévá tette az egyik – 18 éves – tinit, majd azt ordítva, hogy még mindig kívánja a szexet, elővette az egyik vibrátorát, és elkezdte kényeztetni magát a fiatalok szeme láttára.

Rachel elvesztette gyermekei felügyeleti jogát a bulinak köszönhetően – a bíró azonban kegyes volt: akár börtönbe is küldhette volna

A Georga államban élő asszonytól a történtek után mind az öt gyermekét elvették, a napokban pedig a bíróság is döntést hozott: az asszonyt bűnösnek találták, azonban viszonylag enyhe büntetéssel megúszta: hat év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, valamint 600 dollár büntetést is be kell fizetnie – írja a CBS News.