A péntek késő délutáni müncheni terrortámadás utáni órákban nem lehetett tudni, hogy ki, kik és milyen indítékból gyilkoltak halomra németeket. Németországban közben a már „beilleszkedett” jött-mentek ünneplik az iráni terrorista mészárlását.
Külön érdekes az, hogy miként reagálnak a már Németországban született, tehát a német kultúrába, életérzésbe „integrálódott”, többgenerációs török fiatalok a tegnapi müncheni terrortámadásra. Egy Sevval Aytekin nevű, Németországban élősködő török nő még tegnap a következőképpen posztolt az egyik közösségi oldalon:

Terrorista merénylet Münchenben? #jól van ez így!!!!! Németország pénzeli a PKK-t (Az autonómiáért fegyveresen is küzdő Kurd Munkáspárt – H. J.) Németország azt szeretné, hogy irtsák ki Erdogant. Németország azt szeretné, ha Törökországot elpusztítanák. Nekem meg most a részvétemet kellene kinyilvánítanom? Nem. Várjatok csak Merkelre, az még sokkal rosszabb lesz. #karma

A Németországban kikupálódott török nő ma reggel rátett még egy egy lapáttal a tegnapi arcátlanságára:
Büntetést kapok a tegnapi posztomért? Na csak tessék, Németország. Én várok.

Mi meg arra várunk, hogy mikor jön meg a németek esze, hogy eltakarítsák Merkelt és küldött bűntársait a politikai hatalomból, majd utánuk a beilleszkedésre egyáltalán nem alkalmas és nem hajlandó sáskahadat Németországból.