Tán maga Johnny Depp sem gondolta volna, hogy milyen nehéz válás elébe néz, amikor a legnagyobb szerelemben s szeretetben elvette Amber Heardot.
Azóta a kapcsolatuk pokoli lett, hiszen nem elég, hogy fel kell dolgozni egy kapcsolat kudarcát, a fiatal színésznő attól sem riad vissza, hogy az egész világ elé tárja Depp – vélt vagy valós – szennyesét. Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne cikkeznének arról, hogy hol tart a válási procedúra, éppen ezért Depp bekeményített.

Több ügyvédjével együtt megfogalmaztak egy szerződést, amely kötelezné Heardot, hogy semmilyen dokumentumot s információt nem ad ki a sajtónak, de sem a közösségi oldalán, de még a legközelebbi barátainak sem mesélhetne a válásról.

Ez a lépés talán meglepő, és túl komolynak is tűnik, ám Depp ezt azzal indokolja, hogy mivel az exe igényt tart a vagyona egy részére is, így ki kéne adni egy nyilatkozatot az ingóságáról, ingatlanjáról s összes tulajdonáról, hogy Heard eldönthesse, mi illeti meg őt. Depp azonban retteg, hogy egy újság címlapján látja viszont a listát, s a legkevésbé sem szeretné, ha az ő anyagi helyzetéről beszélnének.

Depp ügyvédein keresztül azt nyilatkozta, hogy nagyon sajnálja, hogy ideig fajult a helyzet, hogy már szinte semmilyen információt nem mer megosztani volt szerelmével, de tekintettel kell lennie a családjára is, nem teheti ki őket ilyen botránynak – írja az eonline.com.