Egy cigányzenész, mégpedig a 100 tagú cigányzenekarból kivált muzsikusok által alapított, Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttesnek a tagja volt Szénási Lajos. A Facebookon megtaláltuk a profilját is, a fotók alapján szinte hihetetlen, hogy ez a férfi ilyen szörnyű tettet követhetett el.
Mint ismert, a rendőrség a Turay Ida színház fiatal munkatársának, B. zsófiának a halála ügyében keresi a férfit. A 35 éves Szénási Lajost a rendőrség keresi, egyelőre nem találják. Mint megírtuk, Gödöllőn az éjjel B. Zsófia az autóját próbálta védeni egy tolvajtól, de az elhajtott, majd az ajtóba kapaszkodó lánnyal együtt az árokba borult. A kocsi agyonnyomta a fiatal nőt, a tettes elmenekült. Az esetnek 14-16 éves fiúk egy csoportja volt a szemtanúja.

A Blikk elérte Szénási egyik régi zenésztársát, aki elmondta, hogy tehetséges, jó zenész volt a férfi, 4 évvel ezelőttig. Mindkét lánytestvére egyetemet végzett, az apja is magasan elismert zenész. Arról a zenésztárs nem árulta el, mi történt 4 éve a muzsikussal, mert azzal a nyomozást veszélyeztetné.

A Facebook profilja alapján jól szituált ember volt, legalábbis 2015-ben: