A WikiLeaks által nyilvánosságra hozott levelekből az derült ki, hogy a demokrata párt elnöke, többször lehazugozta Clinton vetélytársát, munkatársaival különféle, Sanders szenátort negatívan beállító történeteket talált ki, sőt még azt is fel akarták használni, hogy Sanders zsidó.
Ugrósdy Márton az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában elmondta, hogy a hétvégén történtek feszültséget okoztak a demokrata konvención.

A WikiLeaks által nyilvánosságra hozott levelekből az derült ki, hogy a párt elnöke, Debbie Wasserman Schultz többször lehazugozta Clinton vetélytársát, munkatársaival különféle, Sanders szenátort negatívan beállító történeteket talált ki, és egyes államokban még azt is fel akarták használni, hogy Sanders zsidó. Ugrósdy Márton csodálkozik azon, hogy ez meglepetésként érte az embereket, hiszen Bernie Sanders kampánya nagyrészt arról szólt, hogy nemcsak a republikánusok ellen, hanem saját pártvezetése ellen is fellépett. Kérdés, hogy a "feldühödött Sanders-hívek" mennyire tudják elfogadni, hogy nem az ő emberük lesz a jelölt - mondta a szakértő, hozzátéve: szerinte végül "Trumpnál minden jobb" alapon, ők is beállnak majd a sorba. Ugrósdy Márton úgy gondolja, a novemberi választásig még sok minden történhet.