Az egymásnak ellentmondó hírekre Lohan még rá is tesz egy lapáttal. Ráadásul folyamatosan előnytelen oldalát mutatja.
Úgy tűnik, az utóbbi napokban történt komoly szerelmi drámán Lindsay Lohan viszonylag hamar túltette magát. Az ugyan még mindig nem egyértelmű, hogy mi is történt Egor és Lindsay között, mint ahogy az sem világos, vajon mi késztette Lindsayt arra, hogy pocakos fotót posztoljon magáról a neten. “Nekem annyit írt sms-ben, hogy apa, terhes vagyok!” – mesélte a Dailymailnek Lohan édesapja, Michael. Lohan papa azonban ennél többet nem tudott, hozzátéve, amennyiben terhes a lánya, szíve-joga, hogy döntsön erről a helyzetről.

A hét eleji incidenst követően olyan hírek érkeztek, melyek szerint Lindsay visszautazott Amerikába, ám a legfrissebb fotók tanulsága szerint az ifjú hölgy barátaival élvezi a tengeri élet örömeit Olaszországban. Egy hajón kapták lencsevégre a fürdőruhára vetkőzött színésznőt, miközben egyik kezében egy üveg sör, a másikban pedig egy égő cigaretta volt. Nem úgy tűnik tehát, mintha Lindsay gyermeket várna, bár domborodó hasa miatt sokan gyanakodnak erre.

Most azonban úgy látszik, mintha az új felvételeken nem is az a Lindsay Lohan szerepelne, akit néhány hete a Tarabasov milliomos fiú oldalán láttunk. Azokon a fotókon ugyanis kivirulva, igazán csinosan festett, szemben a mostani öregasszonyosra vett figurával. Az előnytelen fürdőruha a legkevésbé sem takarja Lindsay megereszkedett vonalait,  sem a fenekét, sem a mellét.

Hogy valójában mi is történt néhány hét alatt Lohannel – nem tudni. Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, ami a szerelmes nőkkel megtörténik. Gyönyörűek, amíg lobog a láng, ám percek alatt képesek elveszíteni szépségüket, ha oda a szerelem…