Az ISIS közölte, hogy több ezer harcosuk már Európában van és csak a jelre várnak, hogy egy hatalmas, pusztító terrortámadást hajtsanak végre.
Az iszlám Állam egy vezetője az Express brit hírportálnak elmondta, hogy a terrorszervezet 4000 harcosát juttatta be Európába a migránsáradattal.

“Csak a jelre várnak” – mondta az ISIS parancsnok miközben mosolygott. – írta meg a lap újságírója, aki a neve elhallgatását kérő dzsihadistával készített riportot.

Jelenleg 4000 harcosunk van Európában – mondta végül az ISIS parancsnoka.

A parancsnok azt is elmondta, hogy a beszivárgás a kezdete egy a nyugat elleni hadjáratnak, amiért az beavatkozott az Iszlám Állam területén.

Ha valaki ránk támad, mi biztosan vissza fogunk vágni – mondta az ISIS vezér.

Az Iszlám fegyveresek kihasználják a nyugati nemzetek bárgyú nagylelkűségét és hatalmas csapást mérnek rájuk – tette hozzá.

“Úgy mennek, mintha menekültek lennének”

Ezek a harcosok Allah segedelmével megvalósítják, hogy a kalifátust Szíria területéről kiterjesszük Európára aztán az egész világra – mondta végül a parancsnok az újságírónak.

Két elfogott török embercsempész megerősítette a parancsnok szavait. Bevallották, hogy egy 40 fős gumicsónakon 30 menekült között 10 ISIS harcost csempésztek be Görögországba az Égei-tengeren át.

Forrás: speisa.com