Bedford- Kisfia előtt fulladt meg az az anya, aki barátja gyermekét próbálta kimenteni a folyóból.
A háromgyerekes nő, Leanne Gordon Johnson személyi edzőként dolgozott. A hős édesanya legidősebb fia előtt fulladt bele a folyóba, miközben barátja küzdő gyerekének próbált segíteni. Leanne három fiával, a kilencéves Lorenzával, az ötéves Lascelle-lel és a hároméves Evannel ment le a folyópartra, emellett barátai és az ő a gyerekeik is velük tartottak - írja a mirror.

A nő korábbi partnere, Antonio Marsala, Lorenza édesapja számolt be arról, hogy kisfia sokkos állapotba került az incidens után. Antonio, aki 7 éve szakított gyermeke édesanyjával azt állította, Lorenza tele lett vágásokkal és sérülésekkel, miközben áttört a bokrokon azért, hogy segítséget hívjon. "Kiabálva szaladt végig az úton: Anyunak segítség kell, fuldoklik!" Az emberek azonnal kapcsoltak és riadót fújtak.

A kisfiú befutott egy idegen lakásába, ahol felhívta nagybátyját, aki azonnal szólt Antoniónak. Amint az apa megtudta mi történt, lerohant a folyópartra.

Mikor odaért, két kisfiút látott törölközőbe bugyolálva. Azonnal ellenőrizte, hogy az ő fia jól van-e. A szerelőként dolgozó Mr Marsala 25 perccel később érkezett meg azután, hogy Leannet-t elsodorta a víz. A nő egyik barátjának fia került veszélybe, mikor Leanne beugrott a folyóba, ami szinte azonnal elsodorta őt.

Az anya barátai társaságkedvelő embernek ismerték meg Leanne-t, halála komoly veszteséget okozott minden ismerőse számára. A segítségére induló szerelő állítása szerint Leanne tudott úszni, de valószínűleg pánikrohamot kaphatott, ami miatt képtelen volt megmenteni magát. A speciális búvárcsapatnak és a tűzoltóságnak köszönhetően nemrég megtalálták a holttestet.