Kötelezték a keresztény társkeresőt, a buzi-opció bekapcsolására. Kötelező megadniuk a férfi keres férfit és a nő keres nőt választás lehetőséget. Lehet hogy ez csak az első lépés? A gender lobbi tovább színesítheti a lehetőségeket és talán a keresztény zoolofilek is követelhetik, hogy hirdethessenek?
Illetve eddig is használhatták, de sokra nem mentek vele, ugyanis két opció jött szembe a felhasználóval: nő keres férfit és férfi keres nőt. Így aztán elég limitáltak voltak a meleg keresztények lehetőségei.

Szerencsére a kaliforniai törvényeknek köszönhetően tilos olyan szolgáltatást működtetni, amely a szexuális beállítottság alapján megkülönbözteti a fogyasztókat. Ezért történhetett, hogy Jane Johnson bírónő arra kötelezte a Spark Network-öt, hogy szüntessék be a korlátozásokat minden oldalukon. Ez a ChristianMingle.com-on kívül érinti a SilverSingles.com-ot, a BlackSingles.com-ot, a CatholicMingle.com-pt és az LDSSingles.com-ot. Igen, ez jó hír, mind a fekete, mind a katolikus, de még a mormon melegeknek is. Az oldalon most már csak annyit kell megadnunk, hogy férfiak vagy nők vagyunk.

A győzelem nem csak gyakorlati szinten számít, hiszen ezzel újabb üzenetet kapnak azok, akik nem ismerik el a homoszexuális kapcsolatok létjogosultságát. Nem is beszélve azokról, akik tényleg keresztények, tényleg melegek és tényleg szeretnék megtalálni az igazit egy külön erre specializálódott társkeresőn.