Szerinte egy nőnek nincs szüksége gyermekre ahhoz, hogy teljesnek érezze életét.
Jennifer Aniston. Fotó: AFP
A színésznő a The Huffington Postnak juttatott el egy saját maga által írt cikket, mely egyértelműen a médiának szól, valamint azok ellen a társadalmi elvárások ellen emel szót, melyeknek nem akar megfelelni.

Mióta a színésznő nincs fent egyetlen közösségi oldalon sem, a magazin online felületén üzen a nyilvánosságnak, ha úgy érzi eljött az ideje, hogy maga is reagáljon a róla felröppenő pletykákra. Egy világsztár általában tisztában van vele, hogy a nevetséges híresztelésekkel nem éri meg foglalkozni, de van olyan szóbeszéd, ami nem maradhat kommentár nélkül. Márpedig a házasság nélküli párkapcsolat és a gyermektelenség pont ilyen téma Aniston szerint.

Pár hete Jennifer egy olyan róla készült fotóval került a címlapokra, mely igen furcsa szögből, a szokásosnál kerekebb pocakkal láttatta őt. Emiatt egyből terhességet kiáltottak a külföldi magazinok. Persze kiderült, hogy a hír kacsa, a színésznő csupán jól bevacsorázott és szó nincsen kisbabáról, akit egyébként a rajongók évek óta megpróbálnak belebeszélni a pocakjába.

“Teljesek vagyunk társ és gyermek nélkül is. Nem kell házasnak vagy édesanyának lennünk, hogy annak érezzük magunkat. Mi határozzuk meg a saját tündérmesénket. A történtek rávilágítottak arra, hogy egy nőt mennyire meghatároz családi állapota vagy éppen az, hogy édesanya-e vagy sem. Igen, egyszer talán anya leszek, de azt tőlem fogjátok először megtudni. De nem azért törekszem erre, mert nem érzem magam teljesnek.” –  írja többek között szemrehányó cikkében a színésznő.

Való igaz, hogy mióta Jennifer Aniston és Brad Pitt elváltak mindenki azt várta, hogy a sztár újból megtalálja a szerelmet. Amikor pedig megtalálta Justin Theroux személyében, a harangok felzúgását siettette mindenki. Most pedig, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak, a gólyahírre várnak. Érthető, hogy a színésznő ezt megelégelte…

Forrás: dailymail.co.uk