Izraelből jelentkezett egy fideszes parlamenti képviselőt ért rágalmazás címén kőrözés alá vont Dániel Péter ügyvéd, akinek talán legnevezetesebb ügye az volt, amikor piros festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, lefényképezte magát a helyszínen, majd a képet kitette az Internetre.
“Orbánék hiába adtak ki ellenem elfogatóparancsot, hiszen felettem már nincsen hatalmuk. Szabadon és boldogan élhetek a csodás Izraelben. Üdvözlet minden kedves barátomnak a sudár pálmák és a fenséges sziklák tövéből! [smile hangulatjel] Shalom!“

Wittner Mária fideszes parlamenti képviselő azért perelte be Dániel Pétert, mert Dániel “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte.

De hogy a kis hernyónak ne legyen igaza, bebizonyítjuk, hogy nem áll ő a magyar törvények fölött, hanem még mindig a magyar törvények állnak fölötte. 


Mivel egyetlen egy akadály van még, hogy Dániel Péter kezén csattanhasson a bilincs, úgy gondoltuk, hogy mi is csatlakozunk és megpróbáljuk a rendőrök munkáját segíteni, amennyiben önök is segítenek nekünk. 

Segítsetek nekünk! 

A rendőrség honlapján található adatok szerint Dániel Péternek nem tudják az elérhetőségét. Mivel az elmúlt héten mi is feljelentéseket tettünk ellene, halálos fenyegetései miatt. Szeretnénk segíteni a rendőrség munkáját, hogy számon kérhesse a bíróság. Ez mindig az ő fegyvere volt, de most a fegyverét elvesszük és visszafordítjuk rá! Keressük az elérhetőségeit! Köszönjük!