Botrányos képek küldözgetésével ütötte el az időt a dallasi mészárlás napján egy rendőr. Az ízléstelen vicc most az állásába is kerülhet, de nem csak neki.
Két rendőr állásába is kerülhet egy rendkívül ízléstelen “tréfa”. Az egyik tiszt egy lövöldözős számítógépes játék pillanatképére másolta rá egy szaladó kisfiú emodzsiját “szabadidő” felirattal, másikuk pedig megosztotta a Facebookon – írja a The Huffington Post.

A minnesotai és louisianai múlt heti rendőri túlkapások fényében az első rendőr várhatóan nem ússza meg a botrányos kép készítését, melyet ráadásul a dallasi mészárlás napján sikerült lőnie. Ugyanakkor magával ránthatja egy társát is.

A kép undorító, ilyet nem tűrünk meg a rendőrségnél – jelentette ki Mike Rallings ideiglenes rendőri vezető, aki még pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy alapos vizsgálatot indítottak az említett tisztek ügyében.

A vezető megígérte, hogy a felelősek bűnhődni fognak, hiszen a rengeteg lövöldözés után az ízléstelen tréfák helyett inkább a nemzet gyógyulására és az összefogásra kellene koncentrálni.

A képet eredetileg a Snapchaten küldte el tiszttársának, aki megdöbbenésében azonnal lementette a fotót és megosztotta a Facebookon “Ezt mégis mire véljem” – felirattal. A kép készítőjét kirúghatják, a megdöbbent társát felfüggeszthetik.