A megfelelési kényszer és a honi közönség lelkesedése ugrik be először a Campusról – mondta a Naplónak a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás, ki szombaton robban a deszkákra Lukáccsal és Sidivel (21.30, Pepsi Nagyszínpad).
– Az itteni bulik mindegyike emlékezetes valamiről. Felfokozott várakozást érzünk, ilyenkor mindenképpen valami újat, lendületeset kell csinálnunk. Ez teher is, ugyanakkor azt is érezzük, hogy a debreceni közönség szeretete töretlen, ezért maximálisan oda is szoktuk pakolni magunkat – mondta Fejes, hozzátéve: a Campuson mindig történik valami különleges a bandával. – Volt, amikor szakadó esőben nyomtuk le a bulit, de tavaly például egy bogár bemászott az atlétám alá és a nyakamtól a derekamig végigmarta a hátamat. Egyszer Lacival pálinkát ittunk a koncert legvégén és bedobtam az üveget a srácok közé, hogy igyanak belőle ők is. Ez úgy sikerült, hogy egy gyereknek szétszakadt a fején a bőr. Természetesen utána találkoztunk vele, elnézést kértünk és kárpótoltuk valamilyen formában. Tehát hazai pályán mindig különleges koncerteket adunk, a nem előre megtervezett szituációk a legérdekesebbek.

Szórakozik-e Fejes Tamás a fesztiválon? – Attól függ, hogy mennyire vagyunk elfoglaltak. Általában az előttünk játszó bandák műsorába bele szoktam nézni, a Useme zenekar koncertjébe biztosan belehallgatok, már csak azért is, mert ott a személyes barátaim játszanak. Nincs különösebb tervem, alapjában véve mindenevő vagyok zenében, ha valami megfog, akkor a műfaj nem számít.